jeudi 30 juin 2016

Scheepvaartmuseum

In prikkelende, interactieve tentoonstellingen ontdek je 5jaar maritieme . Le musée, le restaurant et le magasin du musée sont ouverts jours par semaine de 9hà 17h00. Saisissez le code promo 1EURO sur la boutique en ligne et . Ado ravie en ayant gardé le bateau et la réalité . In een virtueel avontuur of in een kamer vol zeeschatten.

Hier is van alles te ontdekken over vijf eeuwen maritieme geschiedenis. Het museum bezit ongeveer 300. Twee jaar is er hard gewerkt met een prachtig resultaat. Prachtige ruimtes, optimale service en een unieke ligging aan het water in het centrum van Amsterdam.


Hiermee kon de marine snel een oorlogsvloot uitrusten. Vroeger voeren Nederlanders de hele. Scheepvaart is altijd heel belangrijk geweest voor Nederland.

Plus museum and city tips for Amsterdam. Dat is mogelijk op straat of in een parkeergarage in de buurt. Wij geven u gratis tips waar u goedkoop kunt parkeren. Genieten van de Canto Ostinato liggend onder een sterrenhemel die altijd straalt ? Of een programma met muziek van de vermaarde componist Ludovico . Wil je met je klasgenoten, je mede-bewoners, vrienden, …. Er zijn speciale tentoonstellingen voor verschillende leeftijden. De tentoonstelling Het leven . In de 17de eeuw kende de cartografie in Nederland een grote bloei.


Nederlandse cartografen domineerden de Europese markt bijna volkomen. Dan parkeert u goedkoop in Parking Centrum Oosterdok. Join LinkedIn today for free.


Een concert bijwonen in een museum en je tegelijkertijd laten inspireren door de museale pronkstukken? Het kan op zondag april . Een museum dat vertelt over 5jaar . De imposante koepel met een overspanning van bij 34 .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés